20.8 C
Athens

Η Φράιμπουργκ επέκτεινε τη συνεργασία της με τον αναντικατάστατο Στράιχ

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Κρίστιαν Στράιχ και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της ομάδας ανακοίνωσε η Φράιμπουργκ, χωρίς πάντως να αποσαφηνίζει τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου.

Ο 58χρονος προπονητής βρίσκεται στον πάγκο της Φράιμπουργκ από τα τέλη του 2011, γεγονός που τον καθιστά τον μακροβιότερο εν ενεργεία προπονητή της Bundesliga και δεύτερο στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (υστερεί κατά μερικές ημέρες του Ντιέγκο Σιμεόνε), ενώ οι 430 αγώνες που έχει κοουτσάρει σε όλες τις διοργανώσεις αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με την υπάρχουσα προπονητική ομάδα. Ο Κρίστιαν Στράιχ και οι συνεργάτες του δουλεύουν πολύ σκληρά καθημερινά, για να διασφαλίσουν την ανάπτυξη της ομάδας. Συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα με το δικό μας τρόπο και αυτή η επιτυχημένη συνεργασία θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Φράιμπουργκ. Γιόχεν Ζάιερ.

«Είναι ωραίο που απολαμβάνουμε ακόμη το να ερχόμαστε κάθε μέρα στο γραφείο και να έχουμε μία ανοιχτή και ειλικρινή σχέση. Η ζωή εδώ είναι ξεχωριστή και είμαι χαρούμενος που θα έχω τη δυνατότητα να συνεχίσω να δουλεύω σε αυτόν τον σύλλογο, μαζί με τους συναδέλφους μου προπονητές» ανέφερε από την πλευρά του ο Στράιχ, ο οποίος έχει περάσει όλη την προπονητική καριέρα του στη Φράιμπουργκ, ξεκινώντας από την ομάδα νέων και συνεχίζοντας ως βοηθός στην πρώτη ομάδα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς