20.6 C
Athens

Φουλάρει για ένα ακόμη sold out ο Ολυμπιακός, μόλις 500 εισιτήρια απέμειναν για το ευρωπαϊκό ντέρμπι «αιωνίων»

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση ενός ακόμη sold out για τον Ολυμπιακό, με το ΣΕΦ να γεμίζει -ξανά- ασφυκτικά ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 31 Μαρτίου

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τους πάντες, φίλους κι ορκισμένους εχθρούς, με τις φετινές του επιδόσεις στα γήπεδα της Ελλάδας και της Ευρώπης, με την αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να μην σταματά πουθενά με φόντο το Final-4 του Κάουνας.

Κάθε πράγματα στη σειρά του, λένε, κι αυτό εφαρμόζουν και στον Πειραιά, που για αρχή, επικεντρώνονται στο ματς της Πέμπτης (16/3) κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας, εκεί όπου θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μία πρώτη γεύση ενόψει… Μαϊου.

Από εκεί και πέρα, η συνήθεια που έγινε λατρεία φέτος στο ΣΕΦ με τα απανωτά sold out συνεχίζεται, καθότι όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έχουν απομείνει μόλις 500 εισιτήρια προς διάθεση για τους φιλάθλους ενόψει του ευρωπαϊκού «αιώνιου» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 31 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τετάρτης (15/3) για τη Λιθουανία πιθανότατα χωρίς τον τραυματία Κώστα Σλούκα στη διάθεσή της.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς