20 C
Athens

Καυστική απάντηση Δούκα σε Ντέμη: «Από πότε η αντίδραση στην αδικία θεωρείται ως πρόκληση σε βία;»

Ο Ντέμης Νικολαϊδης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη χθεσινή εκπομπή του στη NOVA και στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τις δηλώσεις του για τη διαιτησία και το «κατεστημένο» της Αθήνας, με τον παλαίμαχο άσο να θεωρεί ότι αυτές προάγουν τη βία.

Ντέμης: Δίκαια πρώτος ο ΠΑΟ, υπέφερε στο πρώτο ημίχρονο στην OPAP Arena ο Ολυμπιακός

Λίγες ώρες μετά, ο υπεύθυνος στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, τοποθετήθηκε στο Facebook σχολιάζοντας με καυστικό και ειρωνικό τρόπο τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Ντέμη, τονίζοντας με νόημα: «από πότε ο Ντέμης θεωρεί την αντίδραση σε κάθε μορφής αδικία ως πρόκληση σε βία και σε διαχωρισμό της Ελλάδας;».

Θυμηθείτε τα λόγια του Ντέμη για τον Λουτσέσκου:

«Καταπληκτικό α’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο. Στο β’ θα μπορούσε να την πατήσει όταν έμαθε τα νέα από τη Νέα Φιλαδέλφεια και το αποτέλεσμα. Έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένα πέναλτι στον Βόλο. Και αυτό γιατί άκουγα τον Λουτσέσκου να λέει ότι τον κυνηγά η Αθήνα. Άκουσα τι δήλωσαν Αλμέιδα-Μίτσελ. Τι δηλώνει ο Γιοβάνοβιτς. Τι λέει δηλαδή ότι μαζεύτηκαν οι τρεις της Αθήνας για να τα βάλουν με τον ΠΑΟΚ, εδώ οι τρεις της Αθήνας τσακώνονται μεταξύ τους. Ο Λουτσέσκου κάνει κακό στην ομάδα του. Ο Λουτσέσκου αδικεί τον εαυτό του με τέτοιες δηλώσεις. Βόλος – ΠΑΟΚ να μιλήσει πάλι για τη διαιτησία. Με τέτοιες δηλώσεις παράγουμε βία».

Η απάντηση του Λευτέρη Δούκα:

«Όταν αποχωρείς από την Εθνική Ελλάδος επειδή θεωρείς ότι οι διαιτητές αδικούν την ομάδα σου, προκαλείς βία ενάντια στους διαιτητές;

Όταν κατηγορείς την Ομοσπονδία ως στημένη για την υπόθεση Βάλνερ, προκαλείς βία εναντίον των προσώπων της;

Από πότε ο Ντέμης θεωρεί την αντίδραση σε κάθε μορφής αδικία ως πρόκληση σε βία και σε διαχωρισμό της Ελλάδας;

Τι έχουμε χάσει εντωμεταξύ;

Το συστηματάκι που επιμένει να ασχολείται με τον τρόπο που διαμαρτύρεται ο Λουτσέσκου, αντί να αναλύσει για το αν οι λόγοι που τον οδηγούν εκεί είναι οι υπαρκτοί, βρήκε έναν απρόσμενο συμπαραστάτη στο πρόσωπο ενός «επαναστάτη» του ποδοσφαίρου».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς