17.9 C
Athens

Πρώτη προπόνηση στο εντυπωσιακό τάραφλεξ του ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό (pic)

Το ΣΕΦ είναι πανέτοιμο για να υποδεχθεί την 3η ευρωπαϊκή κούπα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ Ανδρών, μετά από εκείνες του 1996 και του 2005 με την «μεταμόρφωση» του γηπέδου να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις και τον Τζουλιάνι και τους παίκτες του να το απολαμβάνουν στην πρώτη τους προπόνηση ενόψει του δεύτερου τελικού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τίτλο στο Challenge Cup.

Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του ΣΕΦ για τον τελικό του Challenge Cup (vid)

Τη Δευτέρα (13/3) το απόγευμα, ο Θρύλος πήρε «γεύση» από το «μεταμορφωμένο» Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. Οι Ερυθρόλευκοι, που διεκδικούν το τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους, συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την προετοιμασία τους για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup με τους Ισραηλινούς, με μοναδικό στόχο να γράψουν ιστορία στο κατάμεστο -όπως αναμένεται- Φαληρικό Στάδιο.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά τη σπουδαία «καθαρή» νίκη (0-3) στον πρώτο τελικό στο Ισραήλ, η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι χρειάζεται δύο κερδισμένα σετ στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ, ώστε να κατακτήσει τον βαρύτιμό τίτλο του Challenge Cup.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς