17.9 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Καταθέτουν ως μάρτυρες στην «υπόθεση Νεγκρέιρα» οι Ερνέστο Βαλβέρδε και Λουίς Ενρίκε

Η εισαγγελία της Βαρκελώνης ζητά να καταθέσουν ως μάρτυρες ο Λουίς Ενρίκε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην «υπόθεση Νεγκρέιρα».

Αυτό αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «El País», σημειώνοντας ότι, από τους δύο πρώην προπονητές της Μπαρτσελόνα θα ζητηθεί να εξηγήσουν την ύπαρξη των αναφορών για τους διαιτητές. Οι δύο τους ήταν προπονητές επί προεδρίας του Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου και συγκεκριμένα στις 18 Φεβρουαρίου, ο Βάσκος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, δήλωσε ότι «δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν αναφορές στην Μπαρτσελόνα».

Ο Βαλβέρδε εξήγησε ότι «ήταν μια έκπληξη για μένα, δεν είχα ιδέα για όλα αυτά. Είναι μια ερώτηση που θα γίνει πιο ξεκάθαρη με τον καιρό. Είναι αλήθεια ότι ήταν μια έκπληξη, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός για να ξέρεις πού πάει όλο αυτό», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με την παραμονή του στο σύλλογο της Μπαρτσελόνα (2017-20), όπου η πρώτη σεζόν συνέπεσε με το τέλος αυτών των πρακτικών. «Όταν ήμουνα στη Μπαρτσερλόνα δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν», είπε χαρακτηριστικά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς