24 C
Athens

Πορτοσάλτε για τα πανό σε ΣΕΦ και OPAP Arena: «Δεν έπρεπε να αρχίσει ο αγώνας με κρεμασμένα κουρελόπανα» (vid)

Κουρελόπανα χαρακτήρισε τα πανό που κρεμάστηκαν στις κερκίδες του ΣΕΦ και της OPAP Arena που αφορούσαν το πρόσωπο του ο Άρης Πορτοσάλτε, αναφέροντας πως σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν θα ξεκινούσε το παιχνίδι αν δεν κατέβαιναν.

Το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους έχει φέρει ένα κύμα αντίδρασης σε όλη τη χώρα. Σε πολλά γήπεδα έχουν αναρτηθεί πανό που αφορούν πολιτικούς ή δημοσιογράφους, με δύο από αυτά να είναι το ΣΕΦ και η OPAP Arena.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδειξαν την αντίδραση τους στα ματς της περασμένης εβδομάδας στη EuroLeague κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, ενώ με τη σειρά τους οι φίλοι της Ένωσης έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι κόντρα στους Ερυθρόλευκους.

Μερικά από τα πανό που σηκώθηκαν σε αυτές τις δύο περιπτώσεις αφορούσαν τον δημοσιογράφο, Άρη Πορτοσάλτε, με τον ίδιο σε σημερινή εκπομπή του «ΣΚΑΪ» να τα χαρακτηρίζει κουρελόπανα και να αναφέρει πως σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν θα ξεκινούσε ο αγώνας αν δεν κατέβαιναν.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του δημοσιογράφου:

«Θερμά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, όταν χάνουμε να το λέμε. Αλλά το ματς αυτό έπρεπε να ξεκινήσει χθες; Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος, πουθενά, λογιζόμαστε Ευρώπη, δεν θα άρχιζε αγώνας με κρεμασμένα κουρελόπανα. Το είδα και στο ΣΕΦ προχτές, αφορούσε εμένα. Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος δε σφυρίζει ο διαιτητής, αν δεν κατέβουν τα κουρέλια. Πουθενά δεν υψώνεται γιατί υπάρχουν σοβαροί θεσμοί. Στην Ελλάδα δεν έχουμε σοβαρούς θεσμούς δυστυχώς. Ούτε η αθλητική δικαιοσύνη, πρώτα απ’ όλα το υπουργείο Αθλητισμού. Χτες βγήκε ο Ιταλός διαιτητής, βλέπει κάτι κουρέλια, δεν πρέπει να πει “τι λέει ρε φίλε εδώ;”. Να του πει κάποιος και να μην αρχίσει το ματς. Δεν το λέω επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός. Εγώ ως ΑΕΚτζης το θέτω στην διοίκηση. Όπως και για το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς