15.7 C
Athens

Ανατολού Εφές: Δύσκολα θα αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ ο Μπομπουά

Δύσκολο μοιάζει για την Ανατολού Εφές να έχει στη διάθεση της τον Ροντρίγκ Μπομπουά στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 24η αγωνιστική της EuroLeague, όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις του και ο Εργκίν Αταμάν.

Η Ανατολού Εφές μετά τις 2 συνεχόμενες ήττες στη διαβολοβδομάδα της EuroLeague, ετοιμάζεται για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από αυτή θα απουσιάσει όπως όλα δείχνουν ο Ροντρίγκ Μπομπουά, κάτι που παραδέχθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Εργκίν Αταμάν.

Παράλληλα μίλησε για τους Μίτσιτς και Λάρκιν που ταλαιπωρήθηκαν για διαφορετικούς λόγους το προηγούμενο διάστημα και πήραν χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με την Μπαχτσεσεχίρ για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά ο Αταμάν είπε:

Ο Μίτσιτς μας έδωσε ελπίδα πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια που θα δώσουμε αυτή την εβδομάδα. Επιλέξαμε να τον χρησιμοποιήσουμε για να βρει αγωνιστικό ρυθμό το συντομότερο δυνατόν.

Ο Λάρκιν και ο Μπράιαντ έπαιξαν επίσης καλά. Πρέπει να αυξήσουμε το ρυθμό, ώστε να αξιολογήσουμε την καλή μας άμυνα. Πρέπει ακόμα να μειώσουμε τα λάθη που κάνουμε στην επίθεση.

Ήταν κακό για εμάς που το αναβληθέν παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα γίνει αυτή την εβδομάδα (14/03, 19:30), ειδικά πριν από ένα ακόμα πιο κρίσιμο ματς με την Παρτίζαν (16/03, 19:30). Ο Μπομπουά είναι δύσκολο να βρεθεί στο παρκέ στον αγώνα με τη Ρέαλ.

Είναι μια σημαντική εβδομάδα, τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια στην έδρα μας, για αυτό θέλουμε να κερδίσουμε τη Ρεάλ και να πάμε με καλλη ψυχολογία το πιο κομβικό παιχνίδι κόντρα στην Παρτίζαν

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς