27.7 C
Athens

4η Γύρα Μάνης: Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ολοκλήρωσε αγώνα 81 χιλιομέτρων!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε τον μαραθώνιο 81 χιλιομέτρων να μοιάζει με... περίπατο δείχνοντας τρομερά στοιχεία φυσικής κατάστασης σε έναν από τους πιο απαιτητικούς αγώνες υπεραπόστασης που διεξήχθη στη Μάνη

Εκτός από συνιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός και επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είναι και ένας δεινός δρομέας μεγάλων αποστάσεων. Τόσο μεγάλων που κάνουν τον μαραθώνιο να μοιάζει με… περίπατος!

Ο πρόεδρος του μπασκετικού Ολυμπιακού συμμετείχε στην 4η γύρα Μάνης, έναν ασφάλτινο αγώνα υπεραπόστασης 81 χιλιομέτρων με 1650 μέτρα υψομετρικής ανάβασης. Πρόκειται για έναν δύσκολο και τραχύ αγώνα, ο οποίος ενώνει όλα τα χωριά του μεσαίου ποδιού της Πελοποννήσου και εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τα 202 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 11 ώρες και 42 λεπτά, ενώ νικήτρια αναδείχτηκε η Φιλανδέζα Noora Honkala που θεωρείται από τις κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Συνολικά συμμετείχαν 82 αθλητές και τερμάτισαν 78.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς