22.9 C
Athens

ΑΕΛ: Βέλη κατά των παικτών από τη διοίκηση και παραίτηση Ταυλαρίδη έφερε η ήττα από την Α. Καρδίτσας

Παρελθόν από την διοίκηση της ΑΕΛ και τη θέση του αθλητικού διευθυντή αποτελεί ο Στάθης Ταυλαρίδης μετά την ήττα των Βυσσινί από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0 για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Μάλιστα, όχι μόνο έγινε δεκτή η παραίτησή του από τον πρόεδρο της ομάδας, Αχιλλέα Νταβέλη, αλλά η διοίκηση της ΑΕΛ εξέδωσε και «σκληρή» ανακοίνωση κατά των παικτών με ξεκάθαρες αιχμές για το επίπεδο του επαγγελματισμού τους.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται σε αυτή:

«Η ήττα της ΑΕΛ στο Αλκαζάρ από τη φιλοξενούμενη ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας, προσβάλει την ιστορία μας και τις προσπάθειες που με τεράστιες θυσίες καταβάλουμε ως νέα διοίκηση, από το καλοκαίρι του 2022.

Η ανευθυνότητα, η επιπολαιότητα και το έλλειμα επαγγελματισμού, δεν γίνεται να έχουν θέση στη σημερινή ΑΕΛ. Θα αναζητηθούν ευθύνες σε όλα τα επίπεδα.

Βρισκόμαστε σε μία κρίσιμη καμπή και θα πρέπει με σύνεση και στρατηγικές κινήσεις ουσίας, να απαλλάξουμε την ομάδα μας το ταχύτερο, από την πιο βρώμικη επαγγελματική κατηγορία της Ευρώπης που λέγεται SL2 .

Δυστυχώς κάποια στελέχη μας για πολλοστή φορά αποδεικνύονται κατώτερα των περιστάσεων. Όποια απόφαση και εάν ληφθεί θα είναι απόλυτα τεκμηριωμένη».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς