18.2 C
Athens

Κλεϊνχέισλερ: Μεγάλο κίνητρο να πανηγυρίσω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό μετά από 13 χρόνια

Λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ ο Ούγγρος μέσος του Παναθηναϊκού, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για τις μέχρι τώρα σκέψεις του από τη μεταγραφή του στο «τριφύλλι» αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι τού δίνει μεγάλο κίνητρο και θα είναι ξεχωριστό συναίσθημα να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα με τη φανέλα των Πρασίνων έπειτα από 13 χρόνια αναμονής.

Αναλυτικά ένα μέρος των δηλώσεών του:

Για το πώς προέκυψε η μεταγραφή του στην Αθήνα τον Ιανουάριο: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Απέμεναν λίγες μέρες για τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ο μάνατζέρ μου Βλάνταν Φιλίποβιτς μου τηλεφώνησε για να μου πει γι’ αυτή την ευκαιρία. Η ομάδα με ήθελε, ο προπονητής με ήθελε, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ, είπα αμέσως ναι και ταξιδέψαμε την επόμενη μέρα. Ήμουν πολύ χαρούμενος να βρίσκομαι σε μια τόσο διάσημη ομάδα, είναι μια τεράστια ευκαιρία».

Για το πόσο εύκολα αντιμετώπισε η οικογένειά του τη μετακόμιση: «Μας αρέσει πολύ που ζούμε εδώ και έρχεται το καλοκαίρι, που θα είναι ακόμα καλύτερα. Η σύζυγός μου είναι από την Κροατία, αλλά δεν είχε πρόβλημα να έρθουμε. Ο μικρός μας γιος, ο Νοέλ, είναι πέντε μηνών και η κόρη της συζύγου μου από τον πρώτο γάμο ζει επίσης μαζί μας. Τώρα μένουμε στην περιοχή της Γλυφάδας, μια όμορφη περιοχή, που παρόλο που είναι προάστιο, έχει χαρακτήρα κέντρου. Τώρα αναζητούμε ένα σπίτι με κήπο, επειδή έχω ένα μικρό γαλλικό μπουλντόγκ και θα είναι καλύτερο γι’ αυτό να παίζει στον κήπο».

Για το αν έπαιξε ρόλο η διεκδίκηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό: «Ναι μου δίνει πολύ σημαντικό κίνητρο, όπως και στην ομάδα. Έχω κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη Βιντεότον και ένα Κύπελλο Ουγγαρίας με τη Φερεντσβάρος, αλλά το να γίνω πρωταθλητής Ελλάδας θα είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα. Μπορώ να φανταστώ πόσο μεγάλοι θα είναι οι πανηγυρισμοί μετά από 13 χρόνια αναμονής. Κάθε ομάδα παίζει με τις άλλες στα πλέι οφ, κάθε παιχνίδι είναι μάχη και όλα θα κριθούν σε αυτά τα τελευταία δέκα παιχνίδια».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς