20.2 C
Athens

Οκκάς: Δεχθήκαμε το 2-0 κόντρα στη ροή του αγώνα

Το κακό πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που πλήγωσε τον Ολυμπιακό Β’ κόντρα στην Παναχαϊκή και γνώρισε την ήττα με 2-1, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Οκκάς.

Ο Ολυμπιακός Β’ έφυγε ηττημένος από την Πάτρα και ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Οκκάς, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς στο κακό πρώτο μέρος της ομάδας του.

Παράλληλα παραδέχθηκε πως δεν ήταν από τα καλύτερα ματς των Ερυθρόλευκων, ενώ στάθηκε επίσης και στο σημείο που έγινε το 2-0 για τους γηπεδούχους λέγοντας πως εκείνη τη στιγμή ήταν κόντρα στη ροή του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ήταν από τα καλύτερά μας ματς αυτό που κάναμε απέναντι στην Παναχαϊκή. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό για εμάς, δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο μέρος του αγώνα είχαμε λάθος αποφάσεις τόσο ως ομάδα, όσο όμως και ατομικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, μπορέσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες καλές στιγμές αλλά έγινε το 2-0 θεωρώ κόντρα στη ροή του αγώνα τη στιγμή εκείνη. Στη συνέχεια μπορέσαμε να μειώσουμε με τον Κωστή και να ψάξουμε κάτι καλύτερο από τον αγώνα.

Όμως ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό το οποίο δε μας έδωσε το δικαίωμα για κάτι περισσότερο και έχουμε πει ξανά πως σε αυτήν την κατηγορία τα λάθη τα πληρώνεις και έτσι έγινε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς