17.7 C
Athens

ΠΑΟΚ: Με Μιχαηλίδη και Ολιβέιρα η αποστολή για Βόλο

Με τον Νέλσον Ολιβέιρα να επιστρέφει και τον Γιάννη Μιχαηλίδη που τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε πολλές φορές με τη β’ ομάδα, αποτελείται η αποστολή του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς με τον Βόλο.

Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στον Βόλο για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει κι πάλι στον Νέλσον Ολιβέιρα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα τέλη της περσινής σεζόν έχει προσφέρει φέτος τις υπηρεσίες του στη β’ ομάδα.

Ο Έλληνας αμυντικός θα καλύψει στην αποστολή το κενό του Ιβάν Νάσμπεργκ που υπέστη θλάση, η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστής δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Ατομικό ακολούθησαν οι Λύρατζης, Κούρτιτς και Φιλίπε Σοάρες, ενώ επίσης εκτός αποστολής έμειναν οι Βιεϊρίνια, Τζίμας και Τσαούσης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Τόμας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς