14.4 C
Athens

Οι Σέρβοι συνδέουν το μέλλον του Βιλντόσα στη EuroLeague με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με πληθώρα σέρβικων δημοσιευμάτων ο Αργεντινός γκαρντ έχει πάρει ήδη την απόφαση να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα το ερχόμενο καλοκαίρι και βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Ελλάδα

Πληθώρα σερβικών δημοσιευμάτων, με πρώτο αυτό της «telesport.rs», αναφέρουν με βεβαιότητα ότι ο Λούκα Βιλντόσα θα αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα και το Βελιγράδι στο τέλος της σεζόν, αλλά θα ψαχτεί για την παραμονή του σε επίπεδο Euroleague, με τους δύο Έλληνες «γίγαντες» -όπως αναφέρεται- να τον έχουν στα υπόψιν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα σέρβικα ΜΜΕ τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αργεντινού άσου από το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο του Βελιγραδίου.

Αυτή την πληροφορία μεταφέρουν τουλάχιστον οι Σέρβοι, με το όνομα του Βιλντόσα να ακούγεται εδώ και μέρες κυρίως για τον Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό για την ώρα να μην έχει δείξει πρόθεση για την υπογραφή του πολύπειρου παίκτη.

Μάλιστα, όπως τονίζεται, ο Βιλντόσα έχει στα χέρια του ήδη προτάσεις για πολυετές συμβόλαιο με σαφώς καλύτερες αποδοχές απ’ αυτές που λαμβάνει στον Ερυθρό Αστέρα.

Στην επιστροφή του στην Euroleague φέτος ο 28χρονος γκαρντ μετράει 13,4 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ κατά μέσο όρο υπό τις οδηγίες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς