17.9 C
Athens

Η ατάκα του Ντεσάν που έκανε τον Μπενζεμά να τον παρομοιάσει με… κλόουν!

Τεταμένο εξακολουθεί να είναι το κλίμα ανάμεσα στον Ντιντιέ Ντεσάν και τον Καρίμ Μπενζεμά, με τον Γάλλο προπονητή να ισχυρίζεται ότι ο άσος της Ρεάλ τού είπε πως «δεν ήταν έτοιμος» για την τελική φάση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με τον 35χρονο επιθετικό να απαντά σε αυτούς τους ισχυρισμούς με τρεις λέξεις και ένα ιμότζι «κλόουν»!

«Ο Καρίμ μου είπε ο ίδιος ότι δεν θα ήταν έτοιμος», υπογράμμισε σε γαλλική εφημερίδα ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας.

«Όταν τραυματίστηκε ο Καρίμ, ο γιατρός μας τον συνόδευσε στην κλινική Aspetar για μαγνητική τομογραφία», είπε επίσης ο Ντεσάν.

«Ο Καρίμ έστειλε τα αποτελέσματα σε κάποιον που τον παρακολουθούσε στη Μαδρίτη και ο οποίος του έδωσε επίσης μια γνώμη. Όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο, ήταν μετά τα μεσάνυχτα. Έμεινα με τον Καρίμ στο δωμάτιό του με τον γιατρό μας που είχε έρθει να μου δώσει την αναφορά της μαγνητικής τομογραφίας.

Ο Καρίμ είναι στεναχωρημένος γιατί αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο σήμαινε πολλά για αυτόν. Μου είπε: “Δεν μπορώ”. Μείναμε μαζί για περίπου είκοσι λεπτά» πρόσθεσε ο Ντεσάν.

«Όταν τον άφησα, του είπα: “Καρίμ, δεν υπάρχει κάτι επείγον. Οργανώνεις την επιστροφή σου με τον διευθυντή της ομάδας”. Ξυπνώντας , μαθαίνω ότι έφυγε. Είναι δική του απόφαση».

Αυτές οι δηλώσεις του Ντεσάν έγιναν δεκτές με ειρωνεία από τον Μπενζεμά, ο οποίος έκτοτε ανακοίνωσε τη διεθνή του απόσυρση.

Στο Instagram, ο επιθετικός της Ρεάλ δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που περιέχει σχόλια από τη συνέντευξη, προσθέτοντας τη φράση «Μα τι θράσος», διακοσμημένο με ένα emoticon κλόουν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς