25.3 C
Athens

Indian Wells: Πρόκριση με ανατροπή για Σάκκαρη, πρόωρος αποκλεισμός του Τσιτσιπά

Η Μαρία Σάκκαρη τα κατάφερε κόντρα στον κακό της «δαίμονα», Σέλμπι Ρότζερς, πανηγυρίζοντας μία σημαντική πρόκριση με ανατροπή στον δεύτερο γύρο του Indian Wells, όπου δεν θα βρεθεί ο Τσιτσιπάς που πλήρωσε τον τραυματισμό του στον ώμο

Η Μαρία Σάκκαρη σημείωσε την πρώτη της νίκη σε τέσσερις προσπάθειες κόντρα στη Σέλμπι Ρότζερς στον 2ο γύρο του BNP Paribas Open, Indian Wells, φτάνοντας στην επιτυχία με ανατροπή.

Μετά από 2 ώρες και 4 λεπτά, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ( Νο 7) και περσινή φιναλίστ έφτασε στη νίκη με 2-6, 6-4, 6-0, σε ένα παιχνίδι που λόγω βροχής άργησε 10 περίπου λεπτά να ξεκινήσει, ενώ διεκόπη για ακόμη 1,5 ώρα τη στιγμή που η Ρότζερς είχε πάρει προβάδισμα με 4-1 στο πρώτο σετ.

Κλειδί του αγώνα το τρίτο σετ όπου η «Σακ» κυριάρχησε απέναντι στην Αμερικανίδα που είχε πρόβλημα με το δεξί της πόδι, παραχώρησε μόλις 7 πόντους συνολικά στη Ρότζερς και έφτασε στη νίκη-πρόκριση

Στον 3ο γύρο της διοργάνωσης η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Ανχελίνα Καλίνινα (Νο29), η οποία επίσης δυσκολεύτηκε αρκετά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της εκπληκτικής 17χρονης Τσέχας, Λίντα Φρουβίρτοβα με 4-6, 6-4, 7-5.

ΦΘΗΝΟΣ-ΠΡΟΩΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΣΙΤΣΙΠΑ

Ανέτοιμος λόγω του τραυματισμού του στον ώμο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αυστραλού Τζόρνταν Τόμπσον γνωρίζοντας πρόωρο αποκλεισμό με 6-7(0), 6-4, 6-7(5) μετά από 2,5 ώρες στον 2ο γύρο του BNP Paribas Open, Indian Wells.

Ο 28χρονος Αυστραλός, ο οποίος έφτασε στη μόλις δεύτερη νίκη κόντρα σε παίκτη Top-10 στην καριέρα του μετά από εκείνη του 2017 κόντρα στον Μάρεϊ, έβαλε τέλος στις πιθανότητες του Έλληνα πρωταθλητή να ανέβει στο Νο. 1 του κόσμου μετά το Indian Wells και Miami Open.

Ο Αυστραλός στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μαξίμ Κρεσί (ΗΠΑ) και Αλεχάνδρο Ταβίλο (Χιλή).

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς