24.7 C
Athens

ΑΕΚ: Η εναλλακτική του Αλμέιδα για την κορυφή της επίθεσης και οι πιθανότητες του Λιβάι ενόψει Ολυμπιακού

Η ΑΕΚ μπαίνει σήμερα (10/3) στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην έδρα της την Κυριακή (12/3, 19:00), με τον Ματίας Αλμέιδα να αντιμετωπίζει ένα μοναδικό, αλλά σημαντικό πρόβλημα.

Αυτό ακούει στο όνομα Λιβάι Γκαρσία, με τον στράικερ της Ένωσης να έχει υποστεί θλάση στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και να «τρέχει» την αποθεραπεία του προκειμένου να βρίσκεται έστω στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Ωστόσο, η συμμετοχή του σε αυτό εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο για υποτροπή στον τραυματισμό του, γεγονός που κάνει διστακτικό τον Αλμέιδα μόνο στη σκέψη της χρησιμοποίησής του.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο Γκαρσία θα μείνει εκτός από το ματς με τους Πειραιώτες ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ το επόμενο Σαββατοκύριακο, με τον Τσούμπερ να είναι ο πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει στην κορυφή της επίθεσης, όπως έκανε και στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο πριν δύο μέρες.

Πάντως, τα τελικά σχέδια του Αργεντινού τεχνικού θα φανούν στην προπόνηση του Σαββάτου (11/3), όταν θα έχει ξεκαθαρίσει πλέον η συμμετοχή ή μη του Λιβάι Γκαρσία στο ντέρμπι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς