17.2 C
Athens

Μαρινάκης: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γιγαντώνεται και αποτελεί πλέον μία παγκόσμια αθλητική δύναμη

Με ένα κείμενο γεμάτο συναίσθημα και ερυθρόλευκα αισθήματα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει τις δικές του ιδιαίτερες ευχές για τη συμπλήρωση 98 ετών από την ίδρυση του σπουδαιότερου αθλητικού συλλόγου στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει. Ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της Ελλάδας συμπληρώνει σήμερα, 10 Μαρτίου, 98 χρόνια ένδοξης και περήφανης ιστορίας, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, να δίνει τις δικές του ευχές για την ομάδα που συνεχίζει να γιγαντώνεται αποτελώντας πλέον μία παγκόσμια αθλητική δύναμη, όπως αναφέρει σχετικά.

«Από την παιδική μου ψυχή έως τα γκρίζα μου μαλλιά»: Το ανατριχιαστικό VIDEO του Ολυμπιακού για τα 98 χρόνια ιστορίας

Παράλληλα, ο πρόεδρος των Πειραιωτών τονίζει ότι «δε θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να γράφουμε όλοι μαζί χρυσές σελίδες στο Θρυλικό βιβλίο της Ιστορίας μας», σε ένα κείμενο γεμάτο συναίσθημα, αλήθειες, ιστορία. Γεμάτο… Ολυμπιακό!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του για τη συμπλήρωση 98 ετών από την ίδρυση του Ολυμπιακού:

«98 ολόκληρα χρόνια θριάμβων και δόξας που δημιούργησαν μια μεγαλειώδη αθλητική ιστορία, ένα ΘΡΥΛΟ των σπορ και μια οικογένεια εκατομμυρίων φιλάθλων που κυματίζουν υπερήφανα καθημερινά την Ερυθρόλευκη!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συνεχίζει να γιγαντώνεται και να αποτελεί πλέον μια παγκόσμια αθλητική δύναμη. Ταυτόχρονα, ανοίγει τη μεγάλη του αγκαλιά για όσους το έχουν ανάγκη επιστρέφοντας την αγάπη του κόσμου.

Δε θα σταματήσουμε να προσπαθούμε να γράφουμε όλοι μαζί χρυσές σελίδες στο Θρυλικό βιβλίο της Ιστορίας μας.

Με όραμα και σκληρή δουλειά θα συνεχίσουμε αλύγιστοι να μεταφέρουμε την σημαία μας διαρκώς ψηλότερα.

Στιγμές της δόξας σου, χαρές δικές μας.

Ζήτω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς