21.1 C
Athens

Υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό ο Τρινκιέρι: «Δεν ήταν αρκετή η εικόνα μας κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Euroleague»

Ο Ιταλός τεχνικός της Μπάγερν έβγαλε (ξανά) το καπέλο στον Ολυμπιακό για την αγωνιστική του εικόνα, τονίζοντας πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν αρκετή για να αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή

Ο Ολυμπιακός σκόρπισε με «κατοστάρα» την Μπάγερν Μονάχου στο καμίνι του ΣΕΦ και πανηγύρισε άλλη μία νίκη με άρωμα NBA, δείχνοντας για πολλοστή φορά φέτος ότι είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης σε όλα τα επίπεδα.

Ολυμπιακός – Μπάγερν 102-74: Ερυθρόλευκοι… Γουόριορς εκτέλεσαν τους Γερμανούς με 19 τρίποντα!

Αυτή την άποψη δείχνει να ενστερνίζεται και ο Ιταλός τεχνικός των Βαυαρών, Αντρέα Τρινκιέρι, που σε δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως «δεν ήταν αρκετή η εικόνα μας κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας αυτή τη στιγμή», υποκλινόμενος στον Ολυμπιακό για τη χημεία αλλά και την ένταση που βγάζει στο παρκέ.

«Θα ήθελα πραγματικά να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για την ποιότητα του παιχνιδιού του. Το θέμα ήταν μεγάλο για εμάς σε αυτό το παιχνίδι. Ήρθαμε χωρίς 4 από τους 5 βασικούς παίκτες μας. Είχαμε μια καλή περίοδο, την τρίτη και ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε.

Από τη μία πλευρά ήταν μια εκπληκτική ομάδα με εξαιρετική χημεία και με πολύ καλή κυκλοφορία μπάλας. Έβαλαν 19 τρίποντα και κάποια ήταν δύσκολα. Από την άλλη δεν καταλάβαμε πώς έπρεπε να παίξουμε. Δεν ήταν αρκετή η εικόνα μας απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας αυτή τη στιγμή», ήταν τα λόγια του.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς