16.7 C
Athens

Ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε στην αντεπίθεση και κατηγόρησε τον Αταμάν για τη συμπεριφορά του

Στην αντεπίθεση πέρασαν οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα, με τη σερβική ομάδα να βγάζει ανακοίνωση και να κατηγορεί τον Εργκίν Αταμάν για τη συμπεριφορά του.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ανατολού Εφές έχει και… παράταση. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Εργκίν Αταμάν, αποβλήθηκε από το παιχνίδι με δύο τεχνικές ποινές και μετά από αυτό τα έβαλε με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες του Τούρκου προπονητή και σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως η συμπεριφορά του ήταν άσχημη και ήταν αυτή που ξεσήκωσε τις αντιδράσεις στην κερκίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Σέρβων:

«Είμαστε αναγκασμένοι να αντιδράσουμε μετά από τις άστοχες δηλώσεις του προπονητή της Αναντολού Εφές. Δεν έχουμε και δεν θα υποστηρίξουμε ποτέ ύβρεις και λεκτικές επιθέσεις απέναντι σε κανέναν. Ο Αταμάν προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών με τη συμπεριφορά του. Αν ήταν κατάλληλη, αποδείχθηκε με την αποβολή του. Έχει ξεχάσει τι έγινε το 2014, έχει ξεχάσει όσα είχε πει για τον κόσμο της ομάδας μας. Αν αυτός ξεχνάει, εμείς δεν μπορούμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς