23.2 C
Athens

Τζιάβρας: Ζω ένα όνειρο στον Ολυμπιακό, στόχος κάθε αθλητή η εθνική ομάδα

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο της Volley League μετά το 3-0 απέναντι στον ΟΦΗ ενώ πλέον έχει στραμμένη την προσοχή του στον επαναληπτικό με τη Μακάμπι με φόντο την κατάκτηση του 3ου ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ο Δημήτρης Τζιάβρας είναι η ευχάριστη έκπληξη των Ερυθρολεύκων στην παρθενική του χρονιά ως βασικός και σε δηλώσεις του τόνισε πως ζει ένα όνειρο και έχει ως στόχο την παρουσία του στην εθνική ομάδα.

«Δίκαια βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Είχαμε την πιο σταθερή απόδοση από όλες τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος. Παίζει ρόλο το βάθος πάγκου. Οποιοσδήποτε βρίσκονταν σε κακή μέρα υπήρχε κάποιος για να βοηθήσει. Μπροστά μας έχουμε τη ρεβάνς με τη Μακάμπι. Είναι πιο δύσκολο και από το ματς στο Ισραήλ. Μην ξεχνάμε τι έπαθε ο Παναθηναϊκός με μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε πιο σοβαροί. Έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε.

Στην αρχή τη σεζόν δεν πίστευα πως θα είμαι βασικό λίμπερο σε τελικούς Τσάλεντζ Καπ. Δεν περίμενα πως θα τραυματιστεί ο Γκαράς. Ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα. Κλήθηκα να βοηθήσω. Είναι μεγάλη μου χαρά. Ζω ένα όνειρο αυτή τη στιγμή. Είναι τέταρτο χρόνο στον Ολυμπιακό. Από τη μέση τη σεζόν απέκτησα αυτοπεποίθηση επειδή είχαμε πολλούς αγώνες και με βοήθησε όλη η ομάδα. Ο στόχος κάθε αθλητή είναι η Εθνική ομάδα», ανέφερε το λίμπερο του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς