16.8 C
Athens

Μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. στην οργανωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στον Βόλο, διαθέτει κανονικά εισιτήρια ο Δικέφαλος

Ο Βόλος ΝΠΣ άνοιξε ορθάνοιχτα τις πύλες του Πανθεσσαλικού και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, όπως έγινε και με τους υπόλοιπους φετινούς διεκδικητές του τίτλου στη Super League, με τον Δικέφαλο του Βορρά να ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι θα διατεθούν κανονικά εισιτήρια για το παιχνίδι, η πώληση των οποίων θα ξεκινήσει από την Παρασκευή (10/3).

Ωστόσο, από την πλευρά της αστυνομίας στη Θεσσαλία τονίζεται μέσω ανακοίνωσης ότι με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των «ασπρόμαυρων» οπαδών στην πόλη της Μαγνησίας την ερχόμενη Κυριακή (12/3) για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, μεταξύ των ομάδων ΠAE Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12-03-2023 και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς