16.7 C
Athens

Γκρίνια στην Τότεναμ μετά τον αποκλεισμό: Ο Ριτσάρλισον τα έβαλε με τον Κόντε για τη μη χρησιμοποίησή του!

Η Τότεναμ αποκλείστηκε χθες από τη συνέχεια του Champions League. Το 0-0 με τους «Πετεινούς» αποδείχθηκε αρκετό για τη Μίλαν για να προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης, καθώς είχε επικρατήσει στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με 1-0 στην πρώτη μάχη των δύο ομάδων.

Η ομάδα του Μιλάνου ήταν αυτή που πανηγύρισε στο φινάλε, μη επιτρέποντας στους Λονδρέζους να βρεθούν για 3η φορά στην ιστορία τους στους προημιτελικούς του Champions League (2011, 2019 οι δύο προηγούμενες), γεγονός που έφερε πολλές αναταραχές που μοιάζουν μη αναστρέψιμες για τα Σπιρούνια…

Ο αποκλεισμός έφερε γκρίνια στο εσωτερικό της Τότεναμ με τον Ριτσάρλισον να τα βάζει με τις επιλογές του προπονητή του, Αντόνιο Κόντε, και κυρίως με την απόφαση του να τον αφήσει στον πάγκο:

«Ειλικρινά, αυτή η σεζόν είναι χάλια. Θέλω να παίξω. Δεν κατάλαβα τις επιλογές του Κόντε. Ήμουν καλά κι ο Κόντε με άφησε ξανά στον πάγκο. Με δοκίμασε στην αρχική ενδεκάδα στην προπόνηση και μετά με άφησε στον πάγκο. Δεν μπορώ να το καταλάβω», είπε σχετικά ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς