19 C
Athens

Ολυμπιακός: Συνάντηση της διοίκησης με τους αρχηγούς στο Ρέντη και ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει ΑΕΚ

Μέλη της διοίκησης των Πειραιωτών με μπροστάρη τον Γιάννη Βρέντζο συζήτησαν με τους αρχηγούς της ομάδας με φόντο το κρισιμότατο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, όπου οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν για τη νίκη στην OPAP Arena

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο -από κάθε άποψη- ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (12/3) στην OPAP Arena που θα κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου κι ενόψει playoffs.

Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούν ακόμη την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι φέτος, θα έπρεπε να την είχαν πάρει σε δύο περιπτώσεις κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά ατυχία και εξωαγωνιστικοί παράγοντες τον κράτησαν μακριά από το τρίποντο και πλέον καλείται να το διεκδικήσει στο απόρθητο -για την ώρα- κάστρο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με αφορμή το κυριακάτικο παιχνίδι, μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού με μπροστάρη τον Γιάννη Βρέντζο μετέβησαν στο Ρέντη προκειμένου να συνομιλήσουν με τους αρχηγούς της ομάδας (Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Σωκράτη και Εμβιλά) ώστε να τους περάσει το μήνυμα της αναγκαιότητας της νίκης για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως βαθμολογικούς το βράδυ της Κυριακής (12/3) στην OPAP Arena.

Το περιεχόμενο της συνομιλίας τους δεν έγινε γνωστό, ωστόσο είναι σαφές ότι η συνάντηση είχε ως σκοπό της την αναπτέρωση του ηθικού της ομάδας πριν από ένα κρισιμότατο ντέρμπι που μπορεί να «κόψει» την διαφορά από την κορυφή στους 3 ή 5 βαθμούς αναλόγως με το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Η διοίκηση των Πειραιωτών το πιστεύει και θέλει να δει το ίδιο και από τους παίκτες σε μία δύσκολη έδρα, κόντρα σε όλους και σε όλα.

Σημειώνεται ότι το μήνυμα πέρασε και στους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας, με τον Μίτσελ να χαμογελά ξανά για την επιστροφή του Χάμες Ροντρίγκες σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και τα θετικά δείγματα του Γκάρι, που το παλεύει για να βρίσκεται έστω στην αποστολή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς