20.7 C
Athens

Εθνική Ελλάδας: Μεγάλο φιλικό με τις ΗΠΑ στο Άμπου Ντάμπι τον Αύγουστο

Το τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού των ΗΑΕ ανακοίνωσε μεγάλο τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι όπου η εθνική μας ομάδα θα δώσει ένα σπουδαίο φιλικό με την αντίστοιχη των ΗΠΑ στις 18 Αυγούστου

Συμμετοχή στο μεγάλου τουρνουά του Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα λάβει μέρος η εθνική Ελλάδας το διάστημα 18-20 Αυγούστου, όπου θα αντιμετωπίσει σε μεγάλο φιλικό παιχνίδι τις ΗΠΑ αλλά και τη Γερμανία, σε μία τελική πρόβα πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά θα λάβει μέρος η εθνική ομάδα μπάσκετ. Όπως ανακοινώθηκε από το τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της USA Basketball, η εθνική μας ομάδα θα λάβει μέρος μαζί με τη Γερμανία και τις ΗΠΑ σε τουρνουά που θα διεξαχθεί το διάστημα 18 με 20 Αυγούστου στο Άμπου Ντάμπι.

Το σπουδαίο αυτό τουρνουά θα γίνει λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ στις 18 Αυγούστου και τη Γερμανία στις 19. Το τουρνουά αναμένεται να κλείσει με την αναμέτρηση της Γερμανίας με τις ΗΠΑ στις 20 Αυγούστου.


Ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό την παρουσία του στο Βερολίνο και βρέθηκε χθες (7/3) στη γερμανική πρωτεύουσα, όπου ανακοινώθηκε και η συμφωνία που υπήρχε εδώ και καιρό για το μεγάλο τουρνουά.

Να υπενθυμίσουμε, πως ήδη έχει ανακοινωθεί πως η Ελλάδα θα δώσει δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια κόντρα στη Σλοβενία. Το πρώτο θα διεξαχθεί στις 2 Αυγούστου στη Λιουμπλιάνα και το δεύτερο στις 4 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς