17.3 C
Athens

EuroLeague: Πέρασε και από την Ισπανία η φορμαρισμένη Αρμάνι, μεγάλα διπλά για Ζαλγκίρις και Παρτιζάν

Η φορμαρισμένη Αρμάνι Μιλάνο πανηγύρισε την 5η συνεχόμενη νίκη της στην Ευρωλίγκα πανηγυρίζοντας μεγάλο διπλό με 84-88 κόντρα στη Βαλένθια.

Η Αρμάνι Μιλάνο παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα και πανηγύρισε την 5η συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση αυτή τη φορά κόντρα στη Βαλένθια. Οι Ιταλοί δεν σταματάνε πουθενά και με τον Νάπιερ να πετυχαίνει 28 πόντους πέρασαν και από την έδρα των Νυχτερίδων. Η Βαλένθια από την πλευρά της φαίνεται να μένει από δυνάμεις το τελευταίο διάστημα και να χάνει το τρένο της οχτάδας.

Αυτή που παλεύει με νύχια και με δόντια για να βρεθεί εκεί είναι η Ζαλγκίρις, η οποία στην προσπάθεια της αυτή πανηγύρισε μεγάλο διπλό κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου με 63-66.

Ο Τέιλορ ξεχώρισε για τους Λιθουανούς με 14 πόντους, σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι κα πραγματικό ντέρμπι. Η Ζαλγκίρις με τη νίκη της αυτή ανέβηκε στο 14-13 και είναι στην 8η θέση.

Μεγάλο διπλό που την ανέβασε στο 15-12 και την 6η θέση της βαθμολογίας πέτυχε η Παρτιζάν, η οποία επικράτησε με 79-88 στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια.

Νάναλι, Έξουμ και Πάντερ ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους Σέρβους, οδηγώντας την ομάδα τους επιθετικά. Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν ντέρμπι και οι δύο ομάδες ήταν κοντά, αλλά το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατάφερε στα μισά της τέταρτης περιόδου να πάρει απόσταση και δεν ξανά κοίταξε πίσω του παίρνοντας μεγάλη νίκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς