20.9 C
Athens

Το συγκινητικό αντίο του Ν. Γαβαλά στον Π. Γκαραγκάνη: «Ο θάνατος του Παναγιώτη μας υπενθυμίζει ότι είναι επείγον να αγαπήσουμε»

Ο διευθυντής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, αποχαιρετά τον Παναγιώτη Γκαραγκάνη υπογραμμίζοντας στη συγκινητική του ανάρτηση πως: «Αν κάτι μας υπενθυμίζει ο θάνατος του Παναγιώτη, είναι πως είναι επείγον να αγαπήσουμε»

Μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση, ο Νίκος Γαβαλάς, αποχαιρέτησε τον Παναγιώτη Γκαραγκάνη που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών και βύθισε σε θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Ο διευθυντής εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστήριξε πως ήλπιζε να έχει γίνει λάθος και έστειλε παράλληλα ένα μήνυμα για την αγάπη που είναι αναγκαία στη ζωή μας…

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Νίκος Γαβαλάς:

«Και έρχεται η στιγμή που γίνεται είδηση ο δημοσιογράφος. Στα 40 χρόνια κόπηκε το νήμα της ζωής του Παναγιώτη Γκαραγκάνη.

Στο άκουσμα του θλιβερού νέου, ήλπιζα πως είχε γίνει λάθος. Σχηματίζοντας τον αριθμό του αδελφού του, του Λάμπρου είχα μία κρυφή ελπίδα. «Νίκο, έφυγε ο Παναγιώτης», μου επιβεβαίωσε με τρεμάμενη φωνή.

«Θα ήθελα να ήξερα ποιος μας κάνει αυτό το κακόγουστο αστείο», μου ήρθαν αυθόρμητα στο νου τα λόγια του Ιονέσκο για τον θάνατο.

Η αγάπη του Παναγιώτη για τον Ολυμπιακό ήταν απόλυτη. Η δε επαγγελματική του διαδρομή, παρέμεινε ταυτισμένη με την αγαπημένη του ομάδα μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του.

Την ακολουθούσε σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το laptop είχε γίνει προέκταση των χεριών του. Όπως σε εκείνο το δείπνο τον Ιούλιο του 2018 στο Μασμέχελεν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας στο Βέλγιο.

Η θέση του στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Καραϊσκάκη δεν έμενε ποτέ κενή. Τους αγώνες τούς ζούσε πάντα έντονα. Άλλωστε, ό,τι γίνεται από αγάπη είναι πέρα και πάνω από οτιδήποτε.

Αν κάτι μας υπενθυμίζει ο θάνατος του Παναγιώτη, είναι πως είναι επείγον να αγαπήσουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς