24 C
Athens

Μαυροκεφαλίδης για το πανό στη Νίκαια: «Όφειλα να στηρίξω την κίνηση ως ένδειξη πένθους»

«Όφειλα ως άνθρωπος και αρχηγός της ομάδας μου να στηρίξω την κίνηση ως ένδειξη πένθους», το σχόλιο του Μαυροκεφαλίδη που πήγε κόντρα στην απαίτηση των διαιτητών

Με μια ανάρτηση στα social media, ο Λούκας Μαυροκεφαλίδης δήλωσε πως όφειλε ως ένδειξη πένθους για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη να στηρίξει την κίνηση των οπαδών του Ιωνικού να κρεμάσουν πανό στην κερκίδα.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έκανε τους πάντες να τον αποθεώσουν για τη στάση του, καθώς ζήτησε από τους οπαδούς του Ιωνικού να μην αποσύρουν το πανό για την τραγωδία των Τεμπών που είχαν κρεμάσει, όταν οι διαιτητές της αναμέτρησης απαίτησαν να κατέβει για να ξεκινήσει ο αγώνας με την ΑΕΚ.

Ιωνικός – ΑΕΚ: Οι διαιτητές ζήτησαν να κατέβει πανό για τα Τέμπη αρνούμενοι να ξεκινήσουν τον αγώνα! (vid)

Το πανό τελικά δεν κατέβηκε, ο αγώνας διεξήχθη κανονικά, αν και με καθυστέρηση και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης πήρε θέση μετά την ανακοίνωση του Ιωνικού, αναφέροντας πως ήταν μια κίνηση που όφειλε να κάνει ως ένδειξη πένθους στα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Ιωνικού Νικαίας ανάρτησαν ένα πανό στο παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΚ. Όφειλα σαν άνθρωπος και αρχηγός της ομάδας μου να στηρίξω αυτήν την κίνηση ως ένδειξη πένθους προς τα θύματα του δυστυχήματος στα Τέμπη. Ευχαριστώ όλους όσους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί μου, όμως αυτές τις στιγμές ας σεβαστούμε τα θύματα και τις οικογένειές τους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς