17.8 C
Athens

Νάσμπεργκ: Δεν ήταν η καλύτερη εβδομάδα, πρέπει να επανέλθουμε

Στο προηγούμενο διάστημα που δεν ήταν το καλύτερο μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα στάθηκε ο Ιβάν Νάσμπεργκ που ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να επανέλθει.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα που θα τον κρατήσουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι τόνισε πως μετά την απώλεια βαθμών με τον ΠΑΣ δεν ήταν και το καλύτερο διάστημα για τον Δικέφαλο, ενώ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να επανέλθει και να έχει πνεύμα νικητή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν ήταν η καλύτερη εβδομάδα για εμάς, γιατί δεν πήραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να επανέλθουμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ιωνικό».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται καλύτερος στα ντέρμπι: «Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε την ίδια ένταση και συγκέντρωση σε όλα τα παιχνίδια που δίνουμε, άσχετα με το ποιον αντιμετωπίζουμε».

Ποια στοιχεία πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει τον Ιωνικό: «Πρέπει να διατηρήσουμε το πνεύμα του νικητή που μας χαρακτήριζε στην αρχή της σεζόν. Αυτό κάνουμε και σε αυτό δουλεύουμε. Σίγουρα πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι να κερδίζουμε κάθε κόντρα και μονομαχία, ώστε να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για το ποιες θα ήταν οι συμβουλές του στον Κεντζιόρα που πιθανότατα θα πάρει φανέλα βασικού: «Δεν έχω να δώσω κάποια στιγμή. Οποιοδήποτε απουσιάσει από την ομάδα, υπάρχει κάποιος έτοιμος από πίσω για να κάνει τη δουλειά. Ο Τόμας είναι έτοιμος και αν κληθεί στην ενδεκάδα θα βοηθήσει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς