17.8 C
Athens

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού αποχαιρετά τον αείμνηστο και θρυλικό Χρήστο Ζαντέρογλου

Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού αποτίει φόρο τιμής και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θρυλικού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και από τα παλαιότερα μέλη του συνδέσμου Χρήστου Ζαντέρογλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού:

«Ο άριστος οικογενειάρχης και αγαπημένος συμπαίκτης και φίλος μας Χρήστος έγραψε μεγάλη ιστορία και χρυσές σελίδες δόξας στον Ολυμπιακό με την θρυλική ομάδα του Μάρτον Μπούκοβι κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα, ενώ ήταν για πολλά χρόνια μέλος της Εθνικής ομάδας.

Ο Χρήστος Ζαντέρογλου που ξεκίνησε την καριέρα του από την ιστορική ομάδα της Νίκης Βόλου μετά το τέλος της μεγάλης καριέρας του έγινε προπονητής και προσέφερε τις υπηρεσίες του με επιτυχία σε πολλές ομάδες, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε πολλούς αγώνες με την ομάδα των βετεράνων του Ολυμπιακού για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Χρήστος είναι πλέον στο Πάνθεον των ηρώων της θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΝΤΕΡΟΓΛΟΥ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς