20.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Με αλλαγές και δύο ρίσκα το πλάνο ενδεκάδας του Μίτσελ για την επιστροφή στις νίκες

Οι Πειραιώτες αναζητούν ένα τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κούρσα του τίτλου ενόψει πλέι οφ, με τον Μίτσελ να παίρνει ρίσκα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ που ακολουθεί και να προχωρά -αναγκαστικά- σε αρκετές αλλαγές στην άμυνα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (16:00) τον Λεβαδειακό στα πλαίσια της 25ης αγωνιστικής στη Super League, με τους Πειραιώτες να μετρούν έξι σημαντικές απουσίες είτε λόγω τιμωρίας είτε με τραυματισμό (Σωκράτης, Ροντινέι, Χάμες, Εμβιλά, Γκάρι, Ρέτσος) αλλά να είναι αποφασισμένοι για την επιστροφή στα τρίποντα μετά την άδικη ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων».

Με Μπουτούτσι αλλά και έξι απουσίες ο Ολυμπιακός κόντρα στον Λεβαδειακό

Ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του ένα επιθετικό πλάνο με αρκετές αναγκαστικές αλλαγές κυρίως στην άμυνα, καθώς στο μεσοεπιθετικό κομμάτι οι Μπιέλ, Φορτούνης και Μπακαμπού θα αναλάβουν ξανά το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης. Αντί του Κανός, θέση στην ενδεκάδα δείχνει πως θα πάρει ο Γιώργος Μασούρας.

Από εκεί και πέρα, ελλείψει του τραυματία Εμβιλά, ο Σαμασέκου θα βρίσκεται στο πλάι του Ίνμπομ Χουάνγκ, που μαζί με τον Μπακαμπού αποτελούν τα δύο «ρίσκα» του Ισπανού τεχνικού, μιας που βρίσκονται στο όριο καρτών και κινδυνεύουν αν δεχθούν κάρτα να χάσουν το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με την ΑΕΚ.

Την τετράδα της άμυνας αναμένεται να συνθέσουν από τα αριστερά προς τα δεξιά οι Ανδρούτσος, Ντόη, Μπα και Ραμόν, με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη φυσικά κάτω από τα «ερυθρόλευκα» δοκάρια.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Περράκης με VAR τον Γκάμαρ. Σέντρα στις 16:00 στον Πειραιά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς