20.5 C
Athens

Παρί – Ναντ 4-2: Ο Εμπαπέ έγινε ο απόλυτος σκόρερ των πρωταθλητών σε βραδιά που έμεινε στην ιστορία

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήθελε ένα γκολ για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Παρί Σεν Ζερμέν και τη βραδιά της 4ης Μαρτίου το πέτυχε στη νίκη της ομάδας του με 4-2 απέναντι στη Ναντ.

Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε στις καθυστερήσεις με ωραία εκτέλεση αφού ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο και γνώρισε την αποθέωση φτάνοντας τα 201 γκολ κι αφήνοντας πίσω του πια τον Έντινσον Καβάνι. Και η καταμέτρηση συνεχίζεται..

Στα 24 του το μέλλον του ανήκει και σε διασυλλογικό και σε επίπεδο εθνικών ομάδων: μοιάζει δύσκολο να σπάσει κάποιος στο άμεσο μέλλον αυτό το επίτευγμα, ειδικά όσο ο Εμπαπέ συνεχίζει να φορά τη φανέλα των Παριζιάνων.

Ως εκ τούτου η βραδιά του ανήκει εξ ολοκλήρου και για αυτό η νίκη κόντρα στη Ναντ πέρασε σε… δεύτερη μοίρα. Το 2-0 του πρώτου μέρους έγινε 2-2 από τα Καναρίνια στο Παρκ Ντε Πρενς που δεν φοβήθηκαν να πατήσουν περιοχή, να απειλήσουν και να δικαιωθούν.

Ο Ντανίλο με κεφαλιά στο 60′ από τη σέντρα του Εμπαπέ έκανε το 3-2, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γάλλος σούπερ σταρ έγραψε ιστορία.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς