21 C
Athens

Σερέλης: Οι ώρες που περνάμε είναι δύσκολες, φαίνεται να μην είναι σοβαροί οι τραυματισμοί των Γουόλτερς και Γουίλιαμς

Δύσκολες χαρακτήρισε τις στιγμές που περνάει η χώρα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 ανθρώπους ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Σερέλης, που παράλληλα αναφέρθηκε στην κατάσταση των Γουόλτερς και Γουίλιαμς που αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με την Καρδίτσα.

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στην Καρδίτσα, αλλά οι αποχωρήσεις των Γουόλτερς και Γουίλιαμς δημιούργησαν ανησυχία. Ο προπονητής των Πράσινων, Χρήστος Σερέλης, φάνηκε καθησυχαστικός στις δηλώσεις του για την κατάσταση των δύο παικτών, ενώ αναφέρθηκε και στην τραγωδία των Τεμπών που έχει βυθίσει στο πένθος όλη τη χώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς οι ώρες που περνάμε είναι δύσκολες και το τριήμερο εθνικό πένθος δεν είναι αρκετό για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τις οικογένειες των θυμάτων ουσιαστικά. Πάντα η σκέψη μας θα βρίσκεται μαζί τους.»

Για το ματς: «Για το παιχνίδι δεν θέλω να πω πολλά τεχνικά. Η ομάδα έχει καταλάβει τη νοοτροπία που θέλουμε να έχει και αυτό είναι που δουλεύουμε περισσότερο και θέλουμε να φτιάξουμε πρώτα και μετά να δούμε τα πάντα γύρω από την ομάδα. Σήμερα υπήρχε η σωστή νοοτροπία».

Για την κατάσταση των Γουόλτερς και Γουίλιαμς που αποχώρησαν τραυματίες: «Φαίνεται να μην είναι πολύ σοβαρά. Μίλησα και με το ιατρικό επιτελείο πριν. Ίσως και τη Δευτέρα να μπορούν να προπονηθούν. Ξεκινήσαμε με 11 παίκτες και μείναμε με 9 στην πορεία. Έχουμε και ένα πολύ δύσκολο και επιβαρυμένο πρόγραμμα στον Μάρτιο και δεν θέλουμε άλλον τραυματισμό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς