15.6 C
Athens

Παππάς: Και στο παρελθόν «κλέψαμε» κάποιους τίτλους στους τελικούς

Ο Νίκος Παππάς στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ μετά το ματς με την Καρδίτσα τόνισε πως είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το πρωτάθλημα απέναντι στον συγκεκριμένο Ολυμπιακό, αλλά και στο παρελθόν οι Πράσινοι κατάφεραν να «κλέψουν» κάποιους τίτλους στους τελικούς.

Ο Νίκος Παππάς δεν κρύφτηκε στις δηλώσεις του μετά τη νίκη κόντρα στην Καρδίτσα και υποκλίθηκε στην ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός λέγοντας πως είναι δύσκολο να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να πάρει το πρωτάθλημα, αν και έχει καταφέρει στο παρελθόν να «κλέψει» κάποιους τίτλους στους τελικούς.

 

Παράλληλα πέταξε και πολλά καρφιά προς τον Ντέγιαν Ράντονιτς και το πλάνο που προσπάθησε να ακολουθήσει στους Πράσινους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έπρεπε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι ήταν αγγαρεία και για τις δύο ομάδες Αν απομονώσουμε το αγωνιστικό πήραμε τη νίκη και τώρα έχουμε μπροστά μας διαβολοβδομάδα.

 

Θεωρώ πως έχουμε επιστρέψει σε μια κανονικότητα, σε ένα κανονικό πλάνο, σε ένα πλάνο πρωταθλητισμού. Από την απόλυτη αναρχία στο να μπει ένα πλάνο τον μήνα Μάρτιο είναι κάπως άγαρμπο. Ο προηγούμενος προπονητής είχε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία που να μην ταίριαζε με τα δικά μου βιώματα και με τα στάνταρ μου για τον Παναθηναϊκό. Ο νέος κάνει καλή δουλειά, δεν έχω συνεργαστεί ξανά μαζί του, αλλά με ικανοποιεί ο τρόπος που δουλεύει.

Εγώ προσωπικά ιδρώνω τη φανέλα σε αντίθεση με ότι γινόταν μέχρι τώρα. Είναι δουλευταράς, έχει κίνητρο και όρεξη και η εικόνα σίγουρα θα βελτιωθεί. Έχασα δύο βολές και τρίποντο ελεύθερο, το να μιλάς σε μένα για σωστές πάσες είναι κάπως αμήχανο. Βέβαια το ότι μπορώ να τρέξω ακόμα μετά από τρία χειρουργεία και να φοράω τη φανέλα αυτή, κάτι που δεν μου χάρισε κανείς είναι σημαντικό. Δεν είμαι εδώ για να κάνω τον κομπάρσο. Θέλω να βοηθήσω, να παίξω και ο ρεαλιστικός στόχος είναι το πρωτάθλημα και θα κάνω ότι μπορώ να είμαι έτοιμος όταν πρέπει».

Για το αν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός: «Μην κρυβόμαστε από τον συγκεκριμένο Ολυμπιακό, τον καλά δουλεμένο, με καλές μονάδες, τακτική, γενικό πλάνο, στα χαρτιά είναι δύσκολο. Παναθηναϊκός είμαστε όμως και πολλά πράγματα αλλάζουν στους τελικούς και για αυτό θέλω να ετοιμαστώ να δώσω την ενέργεια που έχω ζήσει στους τελικούς και να προσφέρω αν μου δοθεί η ευκαιρία και μην κρυβόμαστε και στο παρελθόν κλέψαμε κάποιους τίτλους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς