16.4 C
Athens

Ο Ολυμπιακός αποθεώνεται ακόμα και στις κακές του βραδιές: «Νικήσαμε την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης»

Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να έφυγαν με σκυμμένα κεφάλια από το Mediolanum Forum στο Μιλάνο, ωστόσο τα όσα δήλωσαν μετά το ματς οι Μεσίνα και Μπάρον δείχνουν σε μεγάλο βαθμό τη φετινή δυναμική τους και το πόσο τρομάζουν ενόψει playoffs

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Μιλάνο από την Αρμάνι χάνοντας το σερί των σερί νικών (σταμάτησε στις 8), ενώ το -21 από την ιταλική ομάδα ήταν η πιο μεγάλη διαφορά σε ήττα για φέτος.

Αρμάνι – Ολυμπιακός 83-62: Το νικηφόρο σερί σταμάτησε στο Μιλάνο

Σε μία περίοδο που ολόκληρη η χώρα έχει βυθιστεί στο πένθος για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι Ερυθρόλευκοι κλήθηκαν να αγωνιστούν στο Μιλάνο κόντρα σε μία αρκετά φορμαρισμένη ομάδα που με όπλο την έδρα της τιμώρησε την «αλαζονεία» των Πειραιωτών, μία αλαζονεία που πρώτα εντόπισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ακόμα και σε αυτή τη βραδιά, που τίποτα δεν πήγε κατά πλάνου σε άμυνα και επίθεση για την ομάδα του Πειραιά, τα σχόλια από τους αντιπάλους της ήταν διθυραμβικά, κάτι που δείχνει τη φετινή δυναμική της και το πόσο άπαντες διψούν για μία διάκριση απέναντί της.

Την παραπάνω διαπίστωση επιβεβαιώνουν οι Έτορε Μεσίνα και Μπίλι Μπάρον, που με δηλώσεις του έκαναν λόγο για το «καλύτερο παιχνίδι τους στη σεζόν, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης».

Συγκεκριμένα ο Ιταλός προπονητής τόνισε: «Παίξαμε πολύ καλά, βοήθησε πολύ αυτή η νίκη στην αυτοπεποίθησή μας. Παίξαμε σκληρά απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Είναι πάντα 50/50 αυτά τα ματς. Πρέπει και εσύ να παίξεις πολύ καλά, αλλά και ο αντίπαλος να βρεθεί κάτω από τα στάνταρ του».

Ο Μπάρον από την πλευρά του, ανέφερε: «Παίζαμε με την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνουμε το καλύτερό μας παιχνίδι και το κάναμε. Περιορίσαμε τον Βεζένκοφ και ήμασταν εξαιρετικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς