22.4 C
Athens

Στο Ισραήλ για τον πρώτο τελικό με τη Μακάμπι ο Ολυμπιακός, σύνθημα νίκης από Τζουλιάνι και Παγένκ

Στο Τελ Αβίβ ταξίδεψε η αποστολή της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup κόντρα στη Μακάμπι.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι το Σάββατο (4/3) θα προπονηθεί στη φυσική έδρα της Μακάμπι (λόγω μη διαθεσιμότητας της Shlomo Group Arena) και την Κυριακή θα δώσει το πρώτο παιχνίδι με στόχο να βάλει τις βάσεις για να κάνει πιο εύκολο το έργο του στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ (15/3, 20:00).

«Αυτό που περιμένω, είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι αυτό, γιατί έχει προηγηθεί ένα πραγματικά πολύ μακρύ ταξίδι στην Ευρώπη. Φτάσαμε στον τελικό προορισμό, θέλουμε να τα δώσουμε όλα, για να είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι πολύ σημαντική η προσέγγιση του παιχνιδιού, να παίξουμε σωστά, να παίξουμε έξυπνα, να παλέψουμε σε κάθε μπάλα, σε κάθε φάση, ξεχνώντας τι έχει προηγηθεί στην προηγούμενη φάση», υποστήριξε πριν την αναχώρηση ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι, με τον Άλεν Παγένκ να συμπληρώνει:

«Είμαστε εδώ, πρέπει να απολαύσουμε τους τελικούς, θα είναι σκληρά παιχνίδια, σκληρή διαδικασία. Πρέπει να δώσουμε το 100% και να βγάλουμε ό,τι έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις έως τώρα, τώρα πρέπει να το βγάλουμε. Πρέπει να κερδίσουμε και να πάμε με νίκη στο δεύτερο παιχνίδι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς