21 C
Athens

Αποδόθηκε κατηγορία για βιασμό στον Χακίμι από την εισαγγελία της Ναντέρ

Κατηγορία για βιασμό αποδόθηκε στον Ασράφ Χακίμι από την εισαγγελία της Ναντέρ, μετά την καταγγελία 24χρονης ότι βιάστηκε από τον Μαροκινό ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν το περασμένο Σάββατο, στο σπίτι του.

Ο 24χρονος παίκτης, ο οποίος κατέθεσε την Πέμπτη (2/3) για την υπόθεση, τέθηκε υπό δικαστική επιτήρηση μετά την απαγγελία της κατηγορίας και του απαγορεύθηκε να έρθει σε επαφή με την καταγγέλλουσα, όμως δεν του επιβλήθηκαν περιορισμοί σε σχέση με την έξοδό του του από τη Γαλλία.

Ο ίδιος ήταν κανονικά παρών στη σημερινή προπόνηση της ομάδας του και μάλιστα έδειχνε αρκετά ευδιάθετος, σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Οι πρωταθλητές Γαλλίας δεν έχουν προβεί σε κανένα σχόλιο για την υπόθεση.

Η 24χρονη κατήγγειλε την Κυριακή τον βιασμό της και, στην κατάθεσή της, δήλωσε ότι γνωρίστηκε με τον Χακίμι μέσω Instagram τον Ιανουάριο και το Σάββατο τον επισκέφθηκε στην οικία του, στα προάστια του Παρισιού, με μισθωμένο αυτοκίνητο που είχε πληρώσει ο ποδοσφαιριστής. Υποστηρίζει ότι έφτασε στο σπίτι του Μαροκινού περίπου στη 1 μετά τα μεσάνυχτα και ότι εκείνος άρχισε να τη χαϊδεύει και τη φιλάει χωρίς τη συναίνεσή της, ενώ στη συνέχεια τη βίασε. Σύμφωνα πάντα με όσα έχουν διαρρεύσει από την κατάθεση της 24χρονης, έφυγε από το σπίτι του Χακίμι περίπου μία ώρα αργότερα με μία φίλη της, την οποία ειδοποίησε μέσω γραπτού μηνύματος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς