17.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Οι πονοκέφαλοι με τους τραυματίες, αυτοί που είναι στο όριο καρτών και ο Σωκράτης

Ο Μίτσελ βλέπει τη λίστα με τους τραυματίες στο Ρέντη να μεγαλώνει στην τελική ευθεία πριν τα πλέι οφ, όπου ο Ολυμπιακός πρέπει να προσέχει με τις κάρτες και θα πάει στην OPAP Arena χωρίς τον αρχηγό του

Η ζωή προχωράει και το ποδόσφαιρο μαζί της. Η ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη έχει αφήσει σε μία ολόκληρη χώρα ανοιχτές πληγές, που σίγουρα δεν θα κλείσουν ποτέ κι όλα τα υπόλοιπα αυτές τις μέρες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Δεν είναι εύκολο να γράφουμε για ομάδες, πλάνα προπονητών και αγωνιστικές όταν η Ελλάδα πενθεί τα παιδιά της. Η ζωή προχωρά, αρκεί να μάθουμε απ’ αυτήν και από τα σημάδια που μας δίνει, τα οποίες πολλές φορές είναι κάτι παραπάνω από τραγικά και οδηγούν σε μέρες όπως η 1η Μαρτίου

Απαραίτητη εισαγωγή (μακάρι να μην χρειαζόταν να τη κάνουμε ποτέ) πριν ανοίξουμε το αγωνιστικό κομμάτι για τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό (5/3, 16:00)  αλλά και του ντέρμπι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ που ακολουθεί, πριν την έναρξη των πλέι οφ.

Κι αναφέρουμε από τώρα το ματς στην OPAP Arena, καθώς είναι γνωστό ότι σε εκείνο θα αναγκαστεί να απουσιάσει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος λόγω της αποβολής του στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κι αυτό διότι έχει δηλωθεί ήδη να εκτίσει την ποινή των τεσσάρων καρτών στο ματς που έρχεται με τον Λεβαδειακό και μετά την αναβολή στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ένωση, δεν έμεινε άλλη επιλογή.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ πονοκεφαλιάζει και για τους τραυματίες που είναι άγνωστο ακόμη αν θα είναι διαθέσιμοι κόντρα στους Βοιωτούς.

Ροντινέι, Χάμες και Εμβιλά βρίσκονται εκτός πλάνων του όλη την εβδομάδα και είναι εξαιρετικά δύσκολο να δώσουν το «παρών» στον αγώνα της Κυριακής, με τον Γάλλο μέσο να έχει υποστεί τη μεγαλύτερη ζημία καθώς εκφράζονται φόβοι για ρωγμώδες κάταγμα.

Μέσα σ’ όλα, οι Πειραιώτες πρέπει να έχουν τον νου τους και στους παίκτες που βρίσκονται στο όριο των καρτών, όπως οι Μπακαμπού και Ίνμπομ Χουάνγκ, που αν δεχθούν μία κίτρινη στο ματς με τον Λεβαδειακό θα μείνουν εκτός από το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς