16.1 C
Athens

Μεσίνα: Καλύτερη ομάδα της EuroLeague ο Ολυμπιακός, παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο

Ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα του θα τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι στην κορυφαία ομάδα της φετινής EuroLeague

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο πολύπειρος Έτορε Μεσίνα. Ο κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων την Παρασκευή (3/3) τόνισε πως οι Ερυθρόλευκοι έχουν την καλύτερη ομάδα της EuroLeague καθώς παίζουν σε πολύ υψηλό επίπεδο χάρη στο σύστημά τους με επιθετική άμυνα και συνεχή κίνηση της μπάλας στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας μέχρι στιγμής. Ο Ολυμπιακός παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο χάρη στο σύστημά τους, το οποίο αξιοποιεί την ομαδικότητα και το ατομικό ταλέντο των παικτών τους. Ένα σύστημα που βασίζεται σε μία συμπαγής και επιθετική άμυνα και παράλληλα σε συνεχή κίνηση της μπάλας στην επίθεση. Για εμάς, είναι μία τεράστια ευκαιρία να μετρήσουμε τους εαυτούς μας κόντρα σε έναν καλύτερο αντίπαλο και να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από το ρεκόρ που έχουμε τώρα. Επίσης, θα είναι μία ξεχωριστή νύχτα για τον σπουδαίο Βλάντο Μίτσοβ, ο οποίος μετά την απόσυρσή του, θα είναι μαζί μας και θα λάβει την αναγνώριση που του αξίζει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς