18 C
Athens

Τραγωδία στα Τέμπη: Νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 22χρονου πρώην ποδοσφαιριστή του Θεσπρωτού, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Τη ζωή του έχασε στη μεγάλη τραγωδία στα Τέμπη ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Υπάτου, Ιορδάνης Αδαμάκης.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Ελλάδα μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, όπου η φονική σύγκρουση δύο τρένων το βράδυ της Τρίτης (28/2) προκάλεσε τον θάνατο σε τουλάχιστον 46 ανθρώπους.

Ανάμεσα τους βρίσκεται και ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης, καθώς ταυτοποιήθηκε ο θάνατος του σήμερα Πέμπτη (2/3).

Την είδηση έκανε γνωστή η πρώην ομάδα του, ο Θεσπρωτός, στέλνοντας το δικό του αντίο στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή.

Νωρίτερα, ο Α.Ο. Υπάτου που ήταν η τελευταία ομάδα του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, είχε βγάλει ανακοίνωση που έκανε γνωστό πως ο 22χρονος βρισκόταν ανάμεσα στους αγνοουμένους.

Τραγωδία στα Τέμπη: Αγνοούμενος ο ποδοσφαιριστής της ΑΟ Υπάτου, Ιορδάνης Αδαμάκης

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θεσπρωτού:

«Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ένα δικό μας παιδί, ο Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Ιορδάνης μας, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφυγε τόσο πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην οικογένεια του Θεσπρωτού.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως και σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των θυμάτων σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

Ιορδάνη η οικογένεια του Θεσπρωτού σε αποχαιρετά με οδύνη.

Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.

Καλό παράδεισο!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς