24.2 C
Athens

Ολυμπιακός: Τρέχουν για ΑΕΚ Χάμες και Εμβιλά, καλύτερα ο Ρέτσος

Χάμες Ροντρίγκες και Γιαν Εμβιλά θα δώσουν μάχη με τον χρόνο για να είναι έτοιμοι στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ

Οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν τη συνέχεια μετά την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ εξαιτίας της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 46 ανθρώπους.

Για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Ένωση είχαν μείνει εκτός αποστολής οι Χάμες Ροντρίγκες, Γκάρι Ροντρίγκες, Γιαν Εμβιλά και Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο Κολομβιανός συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δύσκολα θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Από εκεί και πέρα κάνει προσπάθειες ώστε να είναι έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση στην OPAP Arena για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Εμβιλά που τραυματίστηκε στον αστράγαλο στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχει βάλει ειδική μπότα στο πόδι του και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι θα επιστρέψει με την έναρξη των playoffs, αν και θα κάνει προσπάθειες να βρίσκεται στην αποστολή για το ντέρμπι με τους Κιτρινόμαυρους.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος νιώθει καλύτερα και φαίνεται πως θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον Γκάρι Ροντρίγκες που ταλαιπωρείται από θλάση και δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για το ντέρμπι.

Παπασταθόπουλος και Ροντινέι θα εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Έλληνας αμυντικός αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Βραζιλιάνος συμπλήρωσε κίτρινες και αποφασίστηκε να εκτίσει κόντρα στους Βιωτούς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς