19.7 C
Athens

Μακ Άλιστερ: Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως ο Μέσι στα 40 ή στα 45 του θα συνεχίσει είναι ο καλύτερος στον κόσμο

Ο Μακ Άλιστερ μίλησε Tyc Sport και αναφέρθηκε στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην εθνική Αργεντινής, αναφέροντας παράλληλα πως δεν έχει καμία αμφιβολία πως ο Pulga στα 40 ή 45 του χρόνια θα συνεχίσει να είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε την πολυπόθητη κούπα του Μουντιάλ με την εθνική Αργεντινής τον περασμένο Δεκέμβριο και από τότε έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για το αν συνεχίσει στην Αλμπισελέστε και βρίσκεται στο Μουντιάλ του 2026 στα γήπεδα των ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά.

Ο συμπαίκτης του, Αλέξις Μακ Άλιστερ, δεν έκρυψε την επιθυμία του να συνεχίσει ο Μέσι και να είναι και στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ εξέφρασε την άποψη πως μπορεί να το καταφέρει και θα είναι ο καλύτερος και σε ηλικία 40 ή 45 ετών.

Αναλυτικά:

«Είναι πολύ επαγγελματίας, μπορείτε να το δείτε, είναι σε τέλεια φυσική κατάσταση για να συνεχίσει να παίζει ήρεμα. Και μετά, έχει τα πάντα στο κεφάλι του, πέρα από τα σωματικά έχει τα πάντα στο κεφάλι του.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να τρέξουμε για αυτόν

Ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας. Προφανώς βλέπω τον Μέσι στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι στα 40 ή στα 45 του θα συνεχίσει να είναι ο καλύτερος στον κόσμο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς