19 C
Athens

Τραγωδία στα Τέμπη: Με το σύμβολο του πένθους η ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη

Με το σύμβολο του πένθους θα αγωνιστεί η ελληνική αποστολή που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Ελλάδα μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, όπου η φονική σύγκρουση δύο τρένων προκάλεσε τον θάνατο σε 40 ανθρώπους.

Η ελληνική αποστολή θα αγωνιστεί με το σύμβολο του πένθους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη όπως ενημέρωσε, στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν εκεί από τις 2 έως τις 5 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΣΕΓΑΣ:

«Συγκλονισμένοι από τη σύγκρουση των δύο τρένων στην περιοχή των Τεμπών, που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους, είναι τα μέλη της ελληνικής αποστολής που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης.

Ο ΣΕΓΑΣ επικοινώνησε με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στίβου, προκειμένου να την ενημερώσει πως η ελληνική αποστολή θα αγωνιστεί με το σύμβολο του πένθους, για να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων. Η σκέψη των ανθρώπων του ελληνικού στίβου είναι στις οικογένειες και στους οικείους των θυμάτων, καθώς κι εκείνων που αγνοούνται».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς