19.4 C
Athens

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ για τα δοκάρια στο Περιστέρι, θα διεξαχθεί κανονικά το ματς με τον Ατρόμητο

Η Ένωση ηττήθηκε και σε δεύτερο βαθμό δικαστικά σχετικά με την πρόθεσή της να πάρει το ματς με τον Ατρόμητο στα χαρτιά - Διεξάγεται κανονικά το παιχνίδι σε ημερομηνία που θα ορίσει η Super League τις επόμενες ημέρες

Απόρριψη και σε δεύτερο βαθμό του αιτήματος – έφεσης της ΑΕΚ για να πάρει στα χαρτιά το ματς με τον Ατρόμητο ελέω των… δοκαριών στο Περιστέρι, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά και να κριθεί όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο.

«Η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε τυπικώς και απέρριψε κατ’ουσίαν την, από 16.2.2023 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5743/16.2.2023, έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’αριθμ. 54/14.2.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague», αναφέρεται σχετικά στη σχετική ανακοίνωση που «αναγκάζει» τους Κιτρινόμαυρους να παίξουν το ματς στο γήπεδο κι όχι στα δικαστήρια, όπως ήταν η πρόθεσή τους.

Από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League ο Ατρόμητος δικαιώθηκε πριν δύο εβδομάδες, ενώ οι Περιστεριώτες βγήκαν κερδισμένοι και σε δεύτερο βαθμό από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, με την Ένωση να μην έχει άλλη επιλογή παρά να διεκδικήσει τους βαθμούς στο χορτάρι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς