26.1 C
Athens

Νετς – Μπακς 104-118: Θρίαμβος των Ελαφιών στο Μπρούκλιν με αγριεμένο Γιάννη (vid)

Ποιος είδε τον Γιάννη και δεν φοβήθηκε: Με ρεσιτάλ του Έλληνα αστέρα στην επιστροφή του μετά από τραυματισμό οι ασταμάτητοι Μπακς πέρασαν «αέρας» και από το Μπρούκλιν για το 15-0 σερί και την κορυφή στο NBA

Το εντυπωσιακό σερί των Μπακς έφτασε στο 15-0, είναι αήττητοι μέσα στον Φεβρουάριο με δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και χάρη στο «διπλό» στο Μπρούκλιν (104-118), ανέβηκαν στην 1η θέση του ΝΒΑ, μισό παιχνίδι μπροστά από τους Μπόστον Σέλτικς!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε κατά των Σανς, ενώ είχε τραυματιστεί στο ακριβώς προηγούμενο παιχνίδι αποχωρώντας νωρίς.

Έπαιξε μόλις 28 λεπτά (φορτώθηκε με τέσσερα φάουλ), αλλά πρόλαβε να βάλει 33 πόντους με 15/27 σουτ (1/2 τρίποντα) και 2/6 βολές, ενώ μοίρασε τέσσερις ασίστ για πέντε λάθη.
Οι Μπακς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 34-22 στην πρώτη περίοδο και με 10 στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μισό του αγώνα έπαιξαν σαν πρωταθλητές και ανέτρεψαν την κατάσταση!

Το επί μέρους σκορ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν 66-42 (!), υποχρεώνοντας τους Νετς στην τρίτη σερί ήττα τους και την έβδομη στα τελευταία εννιά ματς που άλλαξαν το ρόστερ τους με την ανταλλαγή του Ντουράντ και του Ίρβινγκ.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ είχε 14 πόντους και οκτώ ασίστ, ο Κρις Μίντλετον ήρθε και πάλι από τον πάγκο των Μπακς με 18 πόντους, ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ μέτρησε 13 πόντους και 10 ριμπάουντ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς