22.6 C
Athens

Οι προθέσεις της Ρόμα για τον Μαντί Καμαρά και ο Ολυμπιακός

Ο Μαντί Καμαρά μπήκε δυνατά στην εξίσωση του ρόστερ των Ρωμαίων αλλά μετά το Μουντιάλ βρίσκεται συνεχώς εκτός πλάνων του Μουρίνιο στους Τζιαλορόσι, γεγονός που σε μεγάλο βαθμό αλλάζει τα δεδομένα για το μέλλον του στην Αιώνια Πόλη

Ο Μαντί Καμαρά πήγε στη Ρόμα για να βρει ξανά τον καλό του εαυτό σε αγωνιστικό επίπεδο, ξεκίνησε δυνατά και κέρδισε από νωρίς την εμπιστοσύνη του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά η συνέχεια δεν είναι ανάλογη των προσδοκιών του. Η στάση της Ρόμα για το καλοκαίρι και ο Ολυμπιακός που έχει ακόμα τα δικαιώματα του Αφρικανού μέσου.

Ο 26χρονος αμυντικός χαφ έχει συνηθίσει από τις αρχές του Γενάρη να βρίσκεται κάτι μεταξύ πάγκου και… κερκίδας στη Ρόμα, με τον Μουρίνιο που αρχικά ή τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο έδειχνε να τού δίνει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι, μετά τη διακοπή του Μουντιάλ να μην τον υπολογίζει καθόλου και να προτιμά πολλές φορές παίκτες από την ομάδα νέων των Τζιαλορόσι αντί αυτού.

Με λίγα λόγια, μέσα σε λίγους μήνες, ο Μαντί Καμαρά τα έχει δει όλα στην «αιώνια πόλη».

Την καλή πλευρά με τις συνεχείς παρουσίες του στην αποστολή και πολλές φορές στην ενδεκάδα αφού από τις 17 Οκτωβρίου μέχρι τις 13 Νοεμβρίου δεν είχε χάσει ματς με συνολικά 8 παρουσίες και πάνω από 350 λεπτά συμμετοχής, σε αντίθεση με ό, τι ισχύει από τη στιγμή της επιστροφής των ομάδων στη δράση μετά το πέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα, από τις 4 Γενάρη που ξεκίνησε ξανά η Serie A μέχρι και σήμερα (28/2) ο Μ. Καμαρά μετράει μόλις 1 (!) λεπτό συμμετοχής προφανώς ως αλλαγή στο ματς με την Σπέτσια, ενώ στα περισσότερα ματς παραμένει στον πάγκο (ακόμα και στο Europa League όπου ο Μουρίνιο αλλάζει αρκετά την ενδεκάδα του).

Με αυτά τα νέα δεδομένα που προκύπτουν κι όπως γράφουν και οι Ιταλοί, είναι σχεδόν αδύνατο ο παίκτης να παραμείνει στη Ρόμα και την επόμενη σεζόν, είτε μέσω επέκτασης του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό είτε με την αγορά του από τους Πειραιώτες -η ρήτρα του είναι καρφιτσωμένη στα 11 εκατ. ευρώ-.

Όπως φαίνεται, μετά το τέλος της φετινής σεζόν ο Μαντί Καμαρά θα ετοιμάσει ξανά βαλίτσες για τα γνώριμα λημέρια του Πειραιά και από εκεί και πέρα θα φανεί ποια θα είναι η διαχείρισή του από τον Ολυμπιακό. Σίγουρα, είναι πολύ νωρίς για εικασίες αναφορικά με το «ερυθρόλευκο» μέλλον του…

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς