16.1 C
Athens

Νέο «χτύπημα» με Όκολιτς!

Mετά τον Τζούριτς, ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία και με τον 25χρονο Σέρβο κεντρικό

Το «χτίσιμο» της νέας ομάδας του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στην κορυφή της Volleyleague συνεχίζεται εντατικά, με υλικά, από το πρώτο ράφι! Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία με έναν ακόμα παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά, τον Αλεξάνταρ Όκολιτς!

Πρόκειται για τον 25χρονο Σέρβο κεντρικό, που βλέπει τον κόσμο από τα 205 εκατοστά, και την τελευταία διετία δέσποζε στην «αεροπορία» της γερμανικής Μπερλίν, με την οποία κατέκτησε δυο φορές την Μπουντεσλίγκα.

Ο Όκολιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ερυθρό Αστέρα με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Σερβίας. Παράλληλα, είναι βασικό μέλος της Εθνικής Σερβίας, έχοντας, ήδη στο παλμαρέ του την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων στην Τουρκία το 2011 και το 2016 το World League με την Εθνική Ανδρών.

Μάλιστα, αυτές τις μέρες αγωνίζεται με την Εθνική της πατρίδας του στο νεοσύστατο Volleyball Nation League, πανηγυρίζοντας μάλιστα την πρόκριση για την τελική φάση που θα διεξαχθεί 4-8 Ιουλίου στην Γαλλία.

Ο Όκολιτς, του οποίου η μεταγραφή θα ανακοινωθεί επίσημα από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ μόλις στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, είναι ακόμα ένα «δώρο» του Γιώργου Σαββίδη στην ομάδα βόλεϊ, ύστερα από την επιστροφή του Δημήτρη Τζούριτς στην Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Και…το κερασάκι στην τούρτα αναμένεται να είναι η μεταγραφή του «κολλητού» του υιού Σαββίδη στην ομάδα, Ντίμα Φιλίποφ, με τον οποίο, επίσης υπάρχει προφορική συμφωνία να φορέσει τα «ασπρόμαυρα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς