15.9 C
Athens

Φρανσίσκο: Με ήθελαν Μπασκόνια, Βαλένθια και Εφές, θρύλος ο Σπανούλης

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως Μπασκόνια, Βαλένθια και Εφές είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του, ενώ χαρακτήρισε θρύλο τον Βασίλη Σπανούλη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο lequotidiendusport.fr, ο Φρανσίσκο χαρακτήρισε θρύλο τον προπονητή του Βασίλη Σπανούλη και δεν έκρυψε πως αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι.

Παράλληλα αποκάλυψε το ενδιαφέρον τριών ομάδων της EuroLeague προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω πολύ καλά. Ο Σπανούλης είναι ηγέτης, είναι θρύλος, μου δίνει ώθηση αρκετά και με ενθαρρύνει συνεχώς. Είναι πάντα εκεί για να μας ακούσει και να μας βοηθήσει. Είναι πολύ καλός προπονητής. Βασικά υπέγραψα στο Περιστέρι για εκείνον. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος και έχουμε το ίδιο όραμα. Μαθαίνω από εκείνον και πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ ωραία χρονιά που θα ανέβω επίπεδο».

Στη συνέχεια ο Φρανσίσκο αποκάλυψε πως ομάδες της EuroLeague είχαν δείξει ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του: «Ήταν οι Μπασκόνια, Βαλένθια και Εφές… Δεν προχώρησε κάτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σταθώ στο επίπεδο της EuroLeague. Έχω υπογράψει για έναν χρόνο, μπορεί να πάω την επόμενη σεζόν. Το θέμα είναι να μαθαίνεις συνεχώς».

Για το αν είναι σε επαφή με τον Μουσταφά Φαλ του Ολυμπιακού, είπε: «Πηγαίνουμε για φαγητό έξω μαζί, πηγαίνω στο σπίτι του και βλέπουμε αγώνες. Με την EuroLeague δεν έχει πολύ χρόνο εκείνος, αλλά έρχεται και βλέπει και δικά μου παιχνίδια».

Για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα: «Υπάρχουν δώδεκα ομάδες στο πρωτάθλημα και οι 4-5 είναι πολύ καλές. Αρχικά, δεν ήθελα να πάω στην Ελλάδα, καθώς δεν αποτελούσε προτεραιότητά μου. Αλλά, όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Επίσης, η ομάδα μας είναι συνεπής οικονομικά και δεν έχουμε προβλήματα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς