21.4 C
Athens

Σγούρος: Η νίκη στην Κρήτη τόνωσε την ψυχολογία μας, άδικη για τον Άρη η έκτη θέση

Ο Ραφαήλ Σγούρος είναι από τα ταλέντα του Άρη, που ενώ ξεκίνησαν τη σεζόν όντας στις επιλογές της πρώτης ομάδας, στην πορεία χάθηκε και πλέον παίρνει ελάχιστες ευκαιρίες στο σχήμα των Κιτρίνων.

Ωστόσο, ο Τόλης Τερζής φαίνεται να τον υπολογίζει για το ροτέισον και τον έβαλε στην αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο, που μπορεί να κρίνει το εισιτήριο των πλέι οφ για τους Θεσσαλονικείς.

Σε δηλώσεις του ο νεαρός άσος έμεινε στη νίκη της ομάδας του στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ που τόνωσε τη ψυχολογία του συνόλου και σχολίασε ως «άδικη» την έκτη θέση στην οποία βρίσκεται για την ώρα ο Άρης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Αρχικά, στην ερώτηση πόσο βοήθησε τον Άρη το προηγούμενο θετικό αποτέλεσμα, στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, απάντησε: “Ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα! Τόνωσε την ψυχολογική μας διάθεση. Ήταν ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο, αλλά καταφέραμε να νικήσουμε και μάλιστα σχετικά εύκολα. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο”.

Όσο για την αυτοπεποίθηση που έδωσε στην ομάδα η προηγούμενη νίκη, είπε: “Είμαστε πολύ καλύτερα πλέον, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, που χάσαμε κάποια παιχνίδια σερί. Πιστεύω ότι θα νικήσουμε και τον Ατρόμητο και θα είμαστε ακόμη καλύτερα. Έχουμε δουλέψει καλά για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο και είμαστε έτοιμοι γι’ αυτήν!”

Σχετικά με το αν ήρθε την καταλληλότερη στιγμή η προηγούμενη νίκη, με δεδομένο ότι για τον Άρη μοιάζει με τελικό για την είσοδο στα πλέι οφ η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, δήλωσε: “Εννοείται πώς ναι! Γιατί τώρα, αν νικήσουμε τον Ατρόμητο, πάμε οριστικά στα πλέι οφ. Μας βοήθησε να έρθουμε στην καλή κατάσταση, που είμαστε τώρα, εν όψει αυτού του αγώνα, που πράγματι μοιάζει με τελικό!”

Ερωτώμενος για την αγωνιστική εικόνα που περιμένουν οι Κίτρινοι ότι θα δείξει ο Ατρόμητος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο τους, στάθηκε στα εξής: “Πιστεύουμε ότι ο Ατρόμητος δεν θα μας πιέσει ψηλά. Ότι θα μας περιμένει πίσω. Πρέπει, λοιπόν, να βρούμε τρόπο να κάνουμε ευκαιρίες, όπως κάναμε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, και να βρούμε γκολ. Γενικώς, είμαστε έτοιμοι για τον Ατρόμητο. Αυτό που λέμε στους εαυτούς μας είναι ότι έχουμε αδικηθεί ως ομάδα, που βρισκόμαστε σε αυτή τη βαθμολογική θέση, και πρέπει να το διορθώσουμε αυτό”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς