21.2 C
Athens

Άρης – Ατρόμητος: Οι Κίτρινοι θέλουν να σφραγίσουν την εξάδα και οι Περιστεριώτες να μείνουν στο κόλπο

Ματς με άρωμα… πλέι οφ το αποψινό (26/2, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη να υποδέχεται τον Ατρόμητο έχοντας ως μοναδικό στόχο του τη νίκη που θα λειτουργήσει ως εξάποντο μετά το πέρασμά του από την Κρήτη και θα του χαρίσει από σήμερα το εισιτήριο για την εξάδα, κάτι που στην αρχή της σεζόν φάνταζε ως αυτονόητο.

Στον αντίποδα, η ανεβασμένη ομάδα του Κόλμαν ακόμα δεν γνωρίζει ποια θα είναι η τύχη του περιβόητου ματς της… μεζούρας με την ΑΕΚ και θα αγωνιστεί ξανά με αυτό το «what if», ενώ σε περίπτωση νίκης στο Χαριλάου παραμένει ολοζώντανη στη μάχη της εξάδας κυνηγώντας μέχρι και τον πέμπτο Βόλο.

Στα αγωνιστικά νέα, οι δύο ομάδες δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα και θα παραταχθούν με όλα τα βασικά τους όπλα. Βασικοί αναμένονται ξανά οι Ρουπ και Αμπουμπακάρ Καμαρά για τον Άρη, ενώ επιστρέφει στην άμυνα ο Φαμπιάνο ως παρτενέρ του Μπράμπετς, ενώ ο Αγκιμπού Καμαρά θα βρίσκεται λογικά ξανά στα αρχικά πλάνα του Κρις Κόλμαν, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις κόντρα στον Λεβαδειακό την περασμένη Δευτέρα.

Σέντρα στις 19:30 στο Χαριλάου με διαιτητή τον Ζαμπαλά και VAR τον Τσαγκαράκη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς