19.1 C
Athens

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι των αιωνίων ο Μπαρτζώκας: «Ελπίζω πως θα κερδίσουμε»

Το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό δίνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο Έλληνας τεχνικός εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή στην αγωνιστική δράση της Basket League, αλλά και το γεγονός πως δεν υπήρχε προπόνηση σήμερα για τους Ερυθρόλευκους μιας και γύρισαν πριν από λίγες ώρες από την Ισπανία όπου πανηγύρισαν μεγάλη νίκη κόντρα στη Βαλένθια και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Μίτσελ για τη νίκη, η οποία θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή.

Μάλιστα πριν πάρει θέση στις κερκίδες, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα της Cosmote TV και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Παράλληλα μίλησε και για τους στόχους της δικής του ομάδας, η οποία έχει κατακτήσει ήδη δύο τίτλους τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πάντα ένα ιδιαίτερο παιχνίδι ανεξάρτητα τη φόρμα των ομάδων. Ελπίζω ότι θα είμαστε καλοί και θα κερδίσουμε. Γυρίσαμε πρωί από τη Βαλένθια και είχαμε χρόνο. Δεν είχαμε προπόνηση. Ήταν καλός ο καιρός, το παιχνίδι ιδιαίτερο και είναι ένα σημαντικό ματς.

Υπάρχει αισιοδοξία, είμαστε καλοί, αλλά όταν κρίνονται οι τίτλοι θα πρέπει να είμαστε εκεί. Έχουμε πάρει δύο, θέλουμε να προχωρήσουμε και άλλο όμως και στους άλλους δύο.

Καλύτερα να μιλήσετε με ειδικούς, με προπονητές του ποδοσφαίρου. Δεν θέλω να κάνουν αυτό που κάνουν όλοι, να μιλήσω χωρίς να ξέρω. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς